Siniša Kovačević ponudio 130 FLAŠA RAKIJE ZA 3000 EVRA pomoći bolesnoj deci, a evo KO SE JAVIO DA KUPI (FOTO)

Poznati dramaturg i profesor Akademije umetnosti Siniša Kovačević odlučio je da ubrza prikupljanje novca za lečenje male Anike, Olivera i Minje, tako što će prodati svoju rakiju. A, odmah je našao i kupca...

Printscreen Youtube/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Dramaturg Siniša Kovačević objavio je na svom Tviter nalogu da prodaje rakiju koju je lično pravio, kako bi ubrzao sakupljanje novca za lečenje Anike, Olivera i Minje. On je 130 flaša procenio na 3000 evra, a sav novac od prodaje biće uplaćen na račune ove dece.

“Ovu rakiju nikad nećeš moći da kupiš. Pravim je samo za sebe i moje prijatelje. Potpuno je prirodna, od mog zrelog voća. “Pečena” u mom kazanu, polako i natenane, sa uživanjem… Tako treba i da se pije. Živeli”, pisalo je na etiketi flaše jedne njegove rakije.

Pored ovog teksta, na etiketi rakije nalazi se i potpis ovog poznatog dramaturga. Iznad ove slike Siniša je napisao sledeće: “Ovu rakiju nikad nećeš moći da kupiš. Možeš! 18 flaša dunje, 22 jabuke, 11 breskvi, 18 krušaka, 17 kajsija, 20 šljivovica i 24 loze. Ukupno 130 polulitarskih flaša organske rakije. Za Olivera, Minju i Aniku. Početna cena 3000 evra. Skupo? Jeste ali, isplati se. Ponude dva dana. Nema se vremena.”

Nakon ovog tvita okačio je sliku svojih rakija za koje se nada da će se popiti u Anikino, Oliverovo i Minjino zdravlje.

Najbrži je bio voditelj Ivan Ivanović koji je odmah ponudio 3000 evra.

Nakon ovog gesta usledili su komentari podrške.