SITNICE IH DOVODE DO LUDILA: Pet horoskopskih znakova teško kontrolišu emocije

Neke osobe i najmanja sitnica može da iznervira, a na tu karakternu crtu može da utiče i horoskopski znak u kojem ste rođeni.

pixabay

Rak

Ovaj znak Zodijaka ne može uvek reaguje na uvrede, zanemarivanje i porodične probleme. Kada primeti da je njemu bliska osoba na neki način ugrožena, pokušaće da nešto preduzme, ali s dozom ogorčenosti i mrzovoljnosti. Takvo ponašanje kod ovog znaka može da izazove i uskraćena ljubav ili osećaj neprihvatanja u određenom društvu.

Devica

Čik probajte da Devici narušite radnu atmosferu, ostavite nered ili dolazite neurednii. Oni tada jednostavno polude, te su u stanju da prigovaraju sve dok ne bude po njihovom.

Ipak, Device s lakoćom pronalaze rešenja, ali neće se uvek isto suočiti s izvorom svog nezadovoljstva. Ako to ipak učine, neće nikoga poštedeti.

Škorpija

Reč je o veoma osetljivom horoskopskom znaku koji svoju emocionalnu slabost prikriva mrzovoljom i zanovetanjem jer ne želi da pokaže svoju ranjivu stranu drugima.

Kada ih neko povredi, one su u stanju da u sekundi postanu neraspoloženi  u sekundi da počne da širi negativnu energiju na svoju okolinu. Kako su harizmatični, lako prenese neraspoloženje na druge.

Jarac

Jarac spada u znakove Zodijaka koje može da naljuti i najmanja glupost.  Zato se nemojte začuditi ako vam osoba rođena u ovom znaku napravi frku ni oko čega.

Njemu treba mir i samoća da ohladi glavu i izbaci sav stres i nakupljene negativne emocije.

Ribe

Njih najviše može da uznemiri nepravda prema njima samima ili nekoj njima bliskoj osobi.

U trenucima nervoze i mrzovolje, Ribama je najbolji lek neki kreativni izduvni ventil pomoću kojeg će negativne emocije preobratiti u nešto pozitivno.loading...