Sjajne ideje: Uz ove trikove vam je savršeno leto zagarantovano! (FOTO, VIDEO)

Svi jedva čekamo leto. Onda, kada napokon dođe, kreće kuknjava zbog znojenja, fleka, peska i svih sitnica koje upropaste dan. Ovako ćete izbeći sve što vas nervira u toku leta!

1. Ima li ičeg goreg od sladoleda koji vam se topi pred očima (i po vama) dok pokušavate da se rashladite? Ovo je rešenje:

2. Kada dopremite pivo ili limenke soka do plaže, već je istumbano? Ovaj čovek zna kako da zaštiti svoju veličanstvenu bradu, a svoju mudrost je podelio sa nama:

 3. Kada smo već kod pića, želite da popijete nešto ledeno, a nemate vremena da čekate celu večnost? Ovo je instant rešenje – zamotajte flašu u mokar ubrus i ostavite ga u zamrzivaču na 15 minuta:

 4. Želite da budete sigurni da su vaše stvari bezbedne dok se kupate sa ekipom? Zamotajte sve što vam je važno u pelenu, provucite je po blatu da deluje iskorišćeno i budite ubeđeni da je niko neće ni pipnuti dok se ne vratite:

5. Užasavaju vas mrlje od znoja i dezodoransa na odeći? Iscedite malo limuna direktno na fleke pred pranje, a veš mašina će odraditi ostatak posla:

6. Kad smo već kod znojenja, ako zbog znojavih fleka na odeći ne možete da se opustite, ili se prekomerno znojite, upotrebite ženske dnevne uloške. Nije nešto što bi svako poželeo da ima ispod pazuha, ali radi posao: