SKANDAL NA ESTRADI: Nakon navoda o PROSTITUCIJI, Ružicu Veljković i bivši optužio za…

Navodno, veliki broj devojaka i organizatora elitne prostitucije u Srbiji privedeno je pravdi.

Instagram printscreen/andrijamarkovic_official

Ružica Veljković je danima u srcu skandala nakon što je uhapšena Marija Halas otkrila da se navodno nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa “Parovi prostituisala sa njom u Makedoniji.

Ona je, navodno, tvrdila da je u taj posao krenula sa Ružicom koja se posle pobede u “Parovima” 2016. povukla iz javnosti.

Sada se oglasio i Ružičin bivši dečko, nekadašnja “Zvezda Granda” i učesnik rijalitija “Farma”, Andrija Aki Marković, kojeg je optuživala da ju je fizički zlostavljao i da je abortirala njegovo dete. On je za “Kurir” rekao da je pretpostavljao da se Veljkovićeva bavi najstarijim zanatom, ali da se stideo da to sebi prizna.

Što se tiče dotične, pretpostavio sam ja to odavno,samo me je bilo sramota da pričam o tome jer sam bio jako mlad i što je još gore, sa dotičnom u vezi. Sećate se svi sta je “bilo” pre devet godina, pa da razjasnimo nešto… U to vreme, da li smatrate normalnim da neko ko uopšte nije u zavidnoj fanansiskoj situaciji, da se ne izrazim drugačije, ode u Dubai? S obzirom da sam imao samo 20 godina i da sam jako kratko u tom trenutku živeo u Beogradu (a dolazim iz manje sredine, iz Požarevca), lako mi je bilo ispričati bajku u koju ću ja poverovati – počeo je Aki, a potom rekao da dete koje je Ružica abortirala nije bilo njegovo.

Trudnoća? Da, bila je trudna i abortirala je dete, ali dete uopšte nije ni bilo moje, što sam naravno saznao i želeo odmah da prekinem sa njom… Tim saznanjem ona ostaje bez odličnog paravana i uglednog i dobro situiranog dečka, pa me iz revolta optužuje za nasilje i na taj način pokušava bar nešto da izvuče iz cele te situacije, a sebe naravno da zaštiti – kaže Aki.

On dodaje da mu je to služilo za nauk, kao i da tek sad može da sagleda celu situaciju u kojoj se našao.

Ubrzo nakon toga i povlači tužbu jer je svesna da se ništa od toga nije ni dogodilo. Tako da, tada me je jako bilo sramota pričati na tu temu, jer sam bio razapet od strane medija na najgori mogući način. Znate da nikakve izjave nisam davao, sem jedne kada je tužba povučena. Obzirom da je prošlo dosta godina, sada mogu da pričam o tome, jer je to u stvari bila velika škola za mene.Tako da, po svemu sudeći, ja sam davno pretpostavljao ovo što se upravo sada dešava, ali sam se i istog trenutka distancirao od svega toga i nikada nisam želeo ništa da komentarišem. Pri tom, ovo je samo delić svega o čemu mogu da pričam – završio je Aki.