SKANDAL NA ESTRADI: Pevač ‘mrtav hladan’ ukrao pesmu kolegi! (FOTO)

Toliko mu se dopala pesma, da ju je opušteno preoteo. Posle nekog vremena, odlučio je da progovori o svemu

Peđa Medenica iznenađen je potezom svog kolege Muharema Sarbezovkog koji mu je bukvalno ukrao pesmu “Imam ljubav ali kome da je dam”. Iako mu je sve to neshvatljivo, Medenica kaže da nije želeo da tuži svog kolegu, prenosi portal expressmag.ba

“Muharem se zaista nekorektno poneo prema meni. On je negde na internetu našao demo snimak moje pesme, koju još nisam bio ni snimio, i bez imalo griže savesti snimio je, a da me o tome uopšte nije obavestio. Bio sam u čudu, nisam mogao da verujem, ali ga opet nisam tužio, jer mi je bilo neshvatljivo da se nađem na sudu sa kolegom iz branše”, rekao je Medenica.

Po njegovom izrazu lica, videlo se da je Peđa još nešto hteo da kaže o tome kako mu je Muharem ukrao pesmu, ali ga je u tome sprečila Indira Radić, koja ga je prekinula u priči, govoreći da se ne nervira zbog toga.

“Pusti sad to, to ti je dokaz da si uradio ekstra pesmu. Jer čim je snimio jedan Muharem Serbezovski, onda znaš da je to vredno. Muharem je stari estradni vuk, zna on šta vredi”, rekla je Indira.