Skandal na ružičastoj televiziji: Jovana Joksimović do suza dovela svoju koleginicu

Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića i voditeljka jutarnjeg programa na 'Pink' televiziji, uputila je niz uvreda novinarki koja je radila priloge za njenu emisiju, piše 'Svet'.

Poslednjih dana zgrada ružičaste televizije bruji o incidentu koji se dogodio između Jovane Joksimović i jedne od novinarki koje rade priloge za njenu emisiju.

Kako piše „Svet”, došlo je do žustre rasprave između supruge Željka Joksimovića i novinarke,

nakon čega je Jovana zahtevala da devojka više ne radi priloge za njenu emisiju, kao i da se prebaci iz njene smene.

– Jovana je bila nezadovoljna radom svoje imenjakinje i tokom svađe joj je rekla mnogo surovih stvari na ličnoj osnovi, što je devojku dovelo do suza. Supruga Željka Joksimovića zahtevala da je ona više ne radi priloge za njenu emisiju kako se više ne bi sretale – priča izvor portala.

Povodom priča o sukobu Joksimovićeve i mlade reporterke, PR služba televizije saopštila je da je u pitanju „kvalitetna poslovna komunikacija  a ne svađa i da se njih dve imale skladnu saradnju.”

– Napominjemo da je legitimno pravo svakog urednika da izabere redakciju i saradnike sa kojima će biti zadovoljan te ne vidimo razlog za ovakve natpise u medijima – navodi se između ostalog u saopštenju PR službe.

 loading...