Slavna glumica napala NEBOJŠU GLOGOVCA zbog izjava o CECI i otkrila ŠOKANTNU ISTINU O SVOM OCU

Glogovac
Youtube screenshot

Glumica Eva Ras napala je Nebojšu Glogovca zbog toga što je nedavno pežorativno govorio o Dari Bubamari i Ceci Ražnatović.

Eva Ras besna je na Nebojšu Glogovca, jer je nedavno izjavio da je žalosno što je Ceca Ražnatović Šekspir današnjice. Glumica je kolegi poručila da bi trebalo da ga bude sramota jer igra Hamleta u 50-oj godini i da je bio očajan u ulozi geja u filmu “Ustav Republike Hrvatske”.

 
Osobi koja se bavi visokom kulturom ne priliči da proziva pevačice koje narod obožava. On je svojim izjavama pljunuo na svoj narod. Za Cecu je pežorativno rekao da je Šekspir današnjeg vremena… Po njegovom mišljenju, on može da igra Šekspira, a Ceca ne, iako je narod obožava. Nekada sam mu davala najviše ocene na glumačkim festivalima, a sada me je razočarao – oštra je bila glumica i osvrnula se na Glogovčevu ulogu homoseksualca i tranvestita u filmu “Ustav Republike Hrvatske” za koju je dobio Zlatnu arenu na festivalu u Puli.

 

Moj otac je bio homoseksualac i zbog toga sa pokrićem mogu da komentarišem njegovu ulogu u ovom filmu. Glogovac je te ljude predstavio kao idiote! Nisu jaka šminka i prenaglašenost u ponašanju ono što karakteriše homoseksualce, to je jedostavno nakaradno – rekla je glumica za “Alo”.