SKANDAL U HOLIVUDU: Uma Turman objavila snimak nesreće u kojoj je umalo poginula i otkrila KOGA KRIVI ZA TO! (VIDEO)

Uma Turman
wikipedia/Jiyang Chen

Nesreća se dogodila na snimanju blokbastera "Kil Bil".

 

Glumica Uma Turman sinoć je na svom profilu na Instagramu objavila snimak nesreće prilikom snimanja filma “Kill Bill“, o kojoj je govorila pre nekoliko dana u intervjuu za “New York Times”.

Turman je tada rekla da ju je reditelj prisilio da sama vozi automobil koji nije bio siguran za vožnju. Insistirala je da je zameni kaskader, ali Kventin Tarantino to nije hteo.

Uma je automobil, koji je tehničar na setu proglasio neispravnim, vozila po neasfaltiranom putu. Na videu se vidi kako skreće s puta i udara u palmu. Priskočili su članovi tehničke ekipe i Tarantino, koji su je izvukli iz automobila. Povredila je vrat i kolena i, kako je rekla, zbog toga i danas ima problema.

Ne verujem da je Tarantino imao ikakve loše namere, premda se okolnosti ove nesreće graniče s kriminalnim delom – napisala je Turman i dodala da je Tarantino izrazio žaljenje zbog svega i dao joj snimak događaja iako je znao da mu to može naštetiti u karijeri.

Ponosna sam na njega zbog toga. Zbog svega ne krivim njega, nego producente Harvija Vajnstajna, Lorensa Bendera i E. Beneta koji su lagali i uništili dokaze. Bili su zlobni i zbog toga ih može biti sram do kraja života – napisala je Turman.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) onloading...