SKANDAL ZA SKANDALOM: Majli Sajrus u centru pažnje zbog vulgarnih opaski na račun bivšeg muža (VIDEO)

Poslednjih nekoliko meseci život poznate pevačice Majli Sajrus obeležio je ljubavni brodolom, tačnije ljubavni trougao.

printscreen

Za veoma kratko vreme Majli je uspela da se razvede od supruga, uđe u ljubavnu vezu sa ženom, raskine i nju, i ponovo uđe u vezu sa muškarcem.

Pevačica se najpre razvela od glumca Lijama Hemsvorta, da bi odmah nakon razvoda uplovila u ljubavnu romansu sa Kejtlin Karter. Ova veza nije dugo potrajala, pa je pevačica pronašla novu ljubav i započela emotivan odnos sa pevačem Kodijem Simpsonom.

Sada je u zajedničkom lajvu sa novim dečkom na Instagramu napala bivšeg supruga Lijama Hemsvorta, koji je nakon razvoda poručio da joj želi sve najbolje.

Morate da nađete nekoga ko ima k***c ali nije k***c od čoveka – samo je jedna od vulgarnosti koje je Majli izgovorila u svom direktnom obraćanju na Instagramu.

Uvek sam mislila da moram da budem gej jer su svi muškarci zli, ali to nije istina. Postoje dobri ljudi koji imaju k***c. Srela sam jednog, i on je sada ovde uživo u lajvu – rekla je Majli misleći na svog sadašnjeg dečka.

Majli je šokirala mnoge ovim uvredljivim izjavama aludirajući na bivšeg supruga, a posebno je iznenadila homoseksualce koji su joj zamerili zbog izjava u kojima njih spominje na pogrdan način.

Majli, ovo nije istina. Žene ne moraju da budu gej zato što ne mogu da nađu dobru osobu sa k****m. Ne okrivljuj homoseksualce zato što nisi mogla da nađeš momka – samo je jedan od komentara na i više nego vulgaran lajv pevačice.