Za veoma kratko vreme Majli je uspela da se razvede od supruga, uđe u ljubavnu vezu sa ženom, raskine i nju, i ponovo uđe u vezu sa muškarcem.

Pevačica se najpre razvela od glumca Lijama Hemsvorta, da bi odmah nakon razvoda uplovila u ljubavnu romansu sa Kejtlin Karter. Ova veza nije dugo potrajala, pa je pevačica pronašla novu ljubav i započela emotivan odnos sa pevačem Kodijem Simpsonom.

Sada je u zajedničkom lajvu sa novim dečkom na Instagramu napala bivšeg supruga Lijama Hemsvorta, koji je nakon razvoda poručio da joj želi sve najbolje.

Morate da nađete nekoga ko ima k***c ali nije k***c od čoveka – samo je jedna od vulgarnosti koje je Majli izgovorila u svom direktnom obraćanju na Instagramu.

Uvek sam mislila da moram da budem gej jer su svi muškarci zli, ali to nije istina. Postoje dobri ljudi koji imaju k***c. Srela sam jednog, i on je sada ovde uživo u lajvu – rekla je Majli misleći na svog sadašnjeg dečka.

Majli je šokirala mnoge ovim uvredljivim izjavama aludirajući na bivšeg supruga, a posebno je iznenadila homoseksualce koji su joj zamerili zbog izjava u kojima njih spominje na pogrdan način.

Majli, ovo nije istina. Žene ne moraju da budu gej zato što ne mogu da nađu dobru osobu sa k****m. Ne okrivljuj homoseksualce zato što nisi mogla da nađeš momka – samo je jedan od komentara na i više nego vulgaran lajv pevačice.