SKANDAL ZA SKANDALOM: Najdramatičniji raskidi slavnih ličnosti

Mnogo veza završilo se groznim i bolnim prekidima, jedina razlika je bila ta što se prekidi nisu dešavali pod budnim okom javnosti - kakav je slučaj sa pojedinim holivudskim zvezdama.

arijana grande
instagram.com/arianagrande

BuzzFeed je sastavio listu najgroznijih raskida poznatih.

Džulija Roberts i Kiefer Suterland

Na dan njihovog predviđenog venčanja, Džulija Roberts ostavila je Kiefera Suterlanda. Otišla je u Irsku s njegovim najboljim prijateljem Džejsonom Patrikom.

Pit Dejvidson i Kejzi Dejvid

Dejvidson je s Kejzi prekinuo putem SMS poruke, a da bi sve bilo još gore, dan kasnije saznala je preko Instagrama da se viđa s Arijanom Grande.

Rusel Brand Kejti Peri

Kao da prekid putem SMS-a nije dovoljno poražavajuć, pevačica Kejti Peri saznala je za svoj razvod tim putem. Njihov brak trajao je samo 14 meseci.

Kristal Haris i Hjuh Hefner

Samo pet dana pre njihovog venčanja, Kristal je pobegla iz Hefnerove vile, a usput je uzela njegovog najdražeg psa sa sobom. Ipak, vratila mu se te su ostali zajedno sve do njegove smrti.

Kim Kardašijan i Kris Hampris

Kris Hampris, drugi suprug Kim Kardašijan, o svom razvodu saznao je putem naslova u tabloidima.

Tejlor Svift i Džo Džonas

U jednom intervjuu Svift je priznala kako ju je, kad je imala 18 godina, Džo Džonas „otkačio“ u telefonskom razgovoru od 27 sekundi.

Igi Azilija Nik Jang

Reperka Igi Azilija uhvatila je svog verenika kako pokušava da u tajnosti dovede drugu ženu u njihovu kuću, a njen šok se povećao kad je kroz medije saznala da s bivšom očekuje drugo dete.