SKANDALOZAN POTEZ ZVEZDE GRANDA: Vanji Knežević SMEŠTENO da bude izbačena?

Da li je moguće?

printscreen

Diskvalifikacija takmičarke “Zvezda Granda” Vanje Knežević i dalje je jedna od najaktuelnijih tema u estradnim krugovima, a dobro obavešteni izvor tvrdi da iza svega stoji kandidatkinja iz suparničkog tabora.

Prema tvrdnjama izvora, jedna od učesnica iz grupe članice žirija zbog koje je Vanja i završila sa učešćem u ovom muzičkom takmičenju prosledila je printskrin Kneževićkinog spornog storija, koji je ona podelila na Instagramu nakon emitovanja emisije zbog koje se digla prašina. Prema rečima sagovornika koji je dobro upućen u slučaj, a koji je bio svedok situaciji, oni koji podržavaju osamnaestogodišnju Banjalučanku utvrdili su kako je nastao haos.

Ovo nije prvi put da takmičari nameštaju jedni drugima, ali se nikada nije desila ovolika gungula. Vanja možda jeste pogrešila što je podelila taj stori, ali jako je ružno da je prijavljuju učesnici koji se s njom takmiče. Mi kandidati otprilike znamo ko je to uradio, ali ne želimo da imamo probleme ni sa produkcijom, a ni sa članovima žirija, pa ne govorimo javno o tome. Kada se sve bude završilo, imaćemo priliku da kažemo i ko je taj koji smešta svojim kolegama – priča jedan od takmičara koji ne želi javno da mu se pominje ime.

Vanja  Knežević nije bila iznenađena kada su je novinari pozvali da prokomentariše ovu informaciju, ali je rešila da stavi tačku na sve što ima veze s “Grand produkcijom”.

Za mene su “Zvezde Granda” završena priča. Više ne želim da komentarišem ništa što ima veze s tim takmičenjem. Okrenula sam se svojoj karijeri i to je sve o čemu ubuduće želim da govorim u medijima – poručila je Kneževićeva.

Inače, prema tvrdnjama drugog izvora, Vanja je navodno upravo sa tom takmičarkom imala manji problem pred početak snimanja sporne emisije, za šta je saznala njena mentorka. Neki smatraju da je upravo to razlog zbog čega ju je na onakav način kritikovala i kod Kneževićke izazvala suze. Ostali članovi žirija poručili su da je direktor “Granda” Saša Popović sve rekao na tu temu i da oni ne žele da komentarišu.