SKANDALOZAN ŽIVOT POZNATE GLUMICE: Živela je sa ljubavnikom i mužem u ISTO VREME, a evo šta sad radi

Poznata glumica Tilda Svinton jedna je od onih slavnih osoba koje se ne ustručavaju da žive život kakav žele, što je svakako razlog zbog kojeg je javnost izuzetno zainteresovana za njenu privatnost.

printscreen

Razlog svakako treba tražiti u činjenici da je njen ljubavni život, može se slobodno reći, prilično neobičan.

Naime, Tilda je jedno vreme živela u Škotskoj s 21 godinu starijim nevenčanim suprugom Džonom Bajrnom, s kojim ima blizance. Ipak, ono što je zanimljivo je da je sa njima jedno vreme živeo i Sandro Kop, novozelandski slikar nemačkog porekla i Tildin ljubavnik!

Naime, Sandro, koji je 18 godina mlađi od glumice, bio je Tildin ljubavnik, a za život pod istim krovom su se odlučili kako bi Tilda i Džon mogli zajedno da odgajaju decu.

I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila i u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam sa Sandrom ne znači da moram prekinuti život s ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica – rekla je glumica u jednom od intervjua.

No, rešenje zajedničkog života je, očigledno, bilo samo privremeno i Sandro je sada zvanični Tildin partner s kojim se pojavljuje na svim važnim događajima.