“Skočiću sa terase!” Lukas u potresnoj ispovesti otkrio zašto su ga maltretirali IZVRŠITELJI

On je objasnio kako je došlo do izvršenja i kakvu je, po njegovim tvrdnjama, malverzaciju izvršio Dejan Popović.

TvPink Printscreen

Pevač Aca Lukas danas je doživeo veliku neprijatnost kada su mu izvršitelji došli do stana na Voždovcu, kako bi naplatili dugovanje koje ima prema Dejanu Popoviću Tigru. Lukasu je usled stresa koji je doživeo pozlilo, te je reagovala Hitna pomoć. Lukas je nakon drame ispričao šta se dogodilo.

Pre pet, šest godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša, naravno Dejana Popovića Tigra, on je poznat svima kao zelenaš. Uzeo sam 40.000 evra, potpisao da mu vratim 80.000 evra. To svi znaju, to nije nikakva tajna, da sam ja kockao, trošio pare i vraćao. Ja sa potpisao to i vratio mu 80.000 evra za deset meseci. Pošto smo bili u dobrim odnosima i znali smo se, nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare, jednostavno sam zaboravio. Ni na kraj pameti. Posle dve, tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose i prestali da se družimo, on je taj papir aktivirao i tužio me i dobio me, jer ima potpis – rekao je.

Imao je na suđenju i lažnog svedoka, meni nisu ni stizali pozivi, u svakom slučaju on je aktivirao te izvršitelje i oni sad tu mene maltretiraju. Da dam ono što sam vratio. Pokušavam na sve pravne načine da vidim kako mogu da se iskobeljam iz toga, jer neću da mu dam ono što sam mu već vratio. Za to postoje brojni svedoci, ali ja nisam uzeo papir koji sam potpisao nazad, kada sam mu vratio pare – pokušao je da ispriča Aca kako ga je Dejan dobio na sudu, a onda je njegova pravna zastupnica Jovana Ralević objasnila problem:

Ovo sudstvo pospešuje zelenašenje, a ovi izvršitejli se ponašaju kao uterivači dugova iz 90-ih, gori su od tih uterivača. Ne znam kojim ću putem ovo da sprečim, ali meni neće niko uzeti ono što je moje. Sve dugove koje imam, ja ih vraćam, kao normalan čovek. A ono što sam već vratio da ponovo plaćam, to ne dolazi u obzir, to se neće desiti – dodao je Lukas.

Folkeru je pozlilo usled rasprave sa izvršiteljima i počeo je da oseća srčanu tegobu, zbog čega je pozvao Hitnu pomoć.

Pozlilo mi je ovde, morao sam da zovem Hitnu pomoć, pritisak mi je bio preko 200, u svakom slučaju EKG mi je bio loš i jak napad sam dobio. Iz prostog razloga zato što sam u pravu, ja ne mogu da verujem da ne postoji pravni lek za ovakve stvari. Ja sam imao problem zato što putujem zbog posla i nisam dobijao pozive za sud, nisam imao pojma da imam suđenje. Živeo sam na jednoj adresi, a pozivi su i dalje stizali na staru adresu. Niko nije primao poštu – rekao je Aca.

Od doktorke su tražili da im da zvanično izveštaj o mom stanju. Potpisala je izvršiteljima, u njihov zapisnik je unela kakvo mu je stanje – rekla je advokatica Jovana Ralević.

Sada će da zakažu novo izvršenje. Ako se to desi, ja ću da skočim sa terase! Ja neću dati pare koje nisam dužan! Ja se ne plašim ni njega ni njegovih zelenaša. Pre četiri godine je dao 5.000 evra klincima u Zemunu da me prebiju sa bejzbol palicama. Ali su momci uzeli kaparu 2.500 evra i doneli meni, jer me znaju i neće to da urade. Ne bojim se takvih klošara i lažnih kriminalaca i recite mu slobodno da mi ništa ne može. Niti se bojim njega ni njegovog tutora, a on zna ko je njegov tutor. Podneću sad krivične prijave zato što su zelenaši, kamataši i zato što su uništili mnoge ljude, mene ne mogu da unište i neće me uništiti – zaključio je Lukas.loading...