SKUPO PLATIO IZAZOV: Influenser zbog opklade ugradio silikone (FOTO)

Model i influenser Džeferson Kosio iz Kolumbije nedavno je ostavio milione pratilaca u šoku pokazujući svoje nove grudi, nakon što je podvrgnut operaciji implantacije, koju je sebi postavio kao "izazov".

screenshot/instagram.com/yefersoncossio's profile picture yefersoncossio

Prošlog meseca mladi model je objavio da se kladio sa rođakom i kolegom da će u određenom vremenskom periodu broj njegovih pratilaca da dostigne tri miliona, a ukoliko izgubi, njegov rođak će morati da poveća grudi, piše “Oditi sentral”.

Na kraju su obojica završili sa silikonima.

– Možete li da me zamislite kao starca, kako pričam priču o tome kako sam izgubio opkladu i završio sa ovim ogromnim grudima? Međutim, nisam zabrinut, već sam razgovarao sa klinikom i objasnili su mi kako to da učinimo, a da ne naškodimo mom zdravlju – napisao je Kasio na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Yef (@yefersoncossio)

Džeferson je uspeo u dogovorenom roku da zaokruži cifru svojih pratilaca, pa je njegov rođak Lopez morao da poveća grudi, međutim Kasio je smatrao da bi bilo interesantno podeliti to iskustvo, pa mu se pridružio na operacionom stolu.

View this post on Instagram

A post shared by Yef (@yefersoncossio)

Kao što je i planirano nakon nekoliko dana, obojici su uklonjeni implantati, kako ni bi imali trajne posledice, ali će zauvek imati fotografije i video snimke svog ludog iskustva.