Slavna glumica imala MOŽDANI UDAR tokom snimanja filma! Sreća u nesreći – scena je bila U BOLNICI

Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopštilo je danas okruženje glumice.

Wikipedia/Nikita

“Kao što smo ranije rekli, neće imati problema sa motorikom. Odmara se i dodatna ispitivanja su u toku”, navelo je njeno okruženje i dodalo da je moždani udar bio blag i da je glumica imala sreća jer su lekari brzo intervenisali.

Čuvenoj glumici je pozlilo u utorak u bolničkom krugu na širem području Pariza za vreme snimanja scena novog filma “De son vivant” (“Za života”) rediteljke Emanuele Berko.

Katrin Denev je odmah smeštena na odeljenje i kasnije prebačena u drugu bolnicu u Parizu.

U 50-godišnjoj glumačkoj karijeri, Katrin Denev je snimala sa najpoznatijim rediteljima od Luisa Bunjuela, do Romana Polanskog, Andrea Tešinea i Larsa von Trira. Igrala je u ostvarenjima koja su postala klasici filmske umetnosti.

Među najpoznatijim filmovima Katrin Denev su “Šerburski kišobrani” Žaka Demija (1964), “Odbojnost” Romana Polanskog, “Lepotica dana” Luisa Bunjuela (1967), “Poslednji metro” Fransoa Trifoa (1980) i “Indokina” Režisa Varnijea (1992) za koji je dobila svoju jedinu nominaciju za Oskara.

Američki magazin “Look” nazvao ju je najlepšom ženom sveta, bila je lice za parfem Šanel i muza modnog kreatora Iva Sen Lorana, a u inostranstvu predstavlja simbol francuske elegancije i jedna je od retkih francuskih glumica koja se nalazi u holivudskom Holu slavnih.