SLAVNA GLUMICA RAPIDNO GUBI KILAŽU: Otkriven razlog zbog kojeg se izgladnjuje

Svi sumnjaju kako Mila ima velikih problema u braku.

Mila Kunis i Ešton Kučer
print screen/instagram.com/aplusk

O braku glumačkog para Ešton Kučer i Mila Kunis američki mediji su u nekoliko navrata tokom protekle dve godine pisali da je na klimavim nogama i da je par pred razvodom zbog različitih karaktera i nedostatka vremena koje provode zajedno.

Do razvoda još nije došlo, ali koliko istine je bilo u priči koju je časopis National Enquirer objavio pre godinu dana, u kojem su tvrdili kako se 36-godišnja Mila “izgladnjuje do smrti” zbog stresa vezanog za Eštonovu bivšu suprugu, 57-godišnju glumicu Demi Mur, upitao se portal Gossip cop.

Naime, u to vreme Demi je pripremala svoju autobigrafsku knjigu memoara, u kojoj se spremala da otkrije sve pikanterije iz braka sa 41-godišnjim Eštonom, koji ju je, tvrdila je, varao i nagovarao na seks u troje kako bi začinili ljubavni život.

View this post on Instagram

#MilaKunis ❤️

A post shared by Mila Kunis (@milaikunis) on

Časopis je tada objavio, pozivajući se na anonimni izvor blizak zvezdanom paru, kako se Mila boji što će sve izaći u knjizi i kako zbog stresa uopšte ne može jesti te drastično gubi na težini. Čak su razgovarali sa stručnjakom za ishranu, koji je rekao kako će Mili nakon izlaska Demine knjige biti potrebni “hrana i emotivna podrška”.

Nakon izlaska teksta oglasio se Milin portparol i rekao kako u svemu tome nema nimalo istine. A i kad se uporede Miline fotografije danas i pre godinu dana, ne može se primetiti da je bila drastično mršavija u vreme kad je Demi trebala objaviti knjigu. Osim toga, glumica grčkih korena nedavno se pojavila s Eštonom u “The Tonight Showu” Džimija Falona i izgledala je zdravo i srećno, čime je definitivno pobila navode da se izgladnjuje.

View this post on Instagram

#MilaKunis ❤️

A post shared by Mila Kunis (@milaikunis) on

Podsetimo, par je u braku od 2015. godine te imaju četverogodišnju kćerku Vajat i dvogodišnjeg sina Dimitrija. Premda Ešton na navode iz Demine knjige ‘Inside Out’ nije odgovorio direktno, glumac je nakon objave knjige na Tviteru profilu objavio poruku kojom indirektno odgovara na Demine optužbe kako joj je bio neveran.

– Prvo sam hteo napisati vrlo sarkastičnu poruku. Onda sam ugledao svog sina, kćerku i suprugu i izbrisao ga – napisao je glumac i kasnije dodao “Život je dobar”, citat koji je pripisao svome ocu. Naposletku, glumac je podelio broj telefona na koji ga fanovi mogu kontaktirati s porukom: “ako želite istinu, pošaljite SMS”.