Na modnoj reviji kuće "Chanel" u Parizu u prvom redu sedele su brojne poznate face iz sveta mode i šou-biznisa, poput Lili Rouz Dep i Kirstin Stjuart, ali u masi se ipak istakla lepa australijska glumica Margot Robi.

 

Ona je doslovno zablistala u šarenoj šljokičastoj “Chanel” mini haljini, dok joj je dodatnu dozu šarma osigurao jedan jeftini modni dodatak.

 

Reč je o tankoj crnoj tračici koju je Margot vezala u mašnicu oko vrata i koja ju je u trenu transformisala u šik Parižanku. Ovo je i nova varijanta čoker ogrlice koju ove godine morate isprobati, a većinu vas neće stajati ni dinara jer sve što vam treba je obična traka.

Glumica je svoj stajling zaokružila jednostavnim srebrnim sandalama sa dva tanka kaiša koje su dodatno izdužile njene vitke noge.

Kosu je oblikovala u lagane, takozvane holivudske valove koji uvek garantuju glamurozan izgled, a ovoj lepotici bilo je dovoljno samo malo šminke da nas potpuno obori s nogu.

Margot nas je i ranije ove godine šarmirala običnom vrpcom na crvenom tepihu, baš kao i brojne druge slavne dame koje su posegnule za ovim jeftinim dodatkom,loading...