Slavna Jutjuberka pod istragom: Rešila da “VRATI” USVOJENOG DEČAKA jer ima autizam (VIDEO)

Jutjuberka Mika Stofer je izgubila dosta pratilaca zbog odluke nje i supruga da "vrate" dečaka kog su usvojili iz Kine, jer ima autizam.

Printscreen

Ova odluka dočekana je kao kontroverzna, a bračni par Mika i Džejms Stofer su se na to odlučili jer “nisu znali kakve sve posebne potrebe ima dečak”.

Kako pokazuje Jutjub analiza, Mika je izgubila skoro 16,000 “pretplatnika”, a i brojne kompanije su odlučile da raskinu sponzorstvo sa ovim internet zvezdama.

Međutim, tu još nije kraj njenim problemima.

Iz kancelarije šerifa okruga Delaver, objavili su da je porodica Stofer predmet njihove istrage, odnosno da se taži gde je sada njihov usvojeni, pa “vraćeni” sin Haksli.

“Naša glavna briga je bezbednost tog dečaka, ali i druge dece u njihovoj porodici. Istraga je u toku, a kontaktiraćemo svu decu kako bismo se uverili da su na sigurnom”, rekli su iz kancelarije šerifa.

Podsetimo, Mika i Džejms Stofer su odlučili da ne mogu više da brinu o Haksliju, petogodišnjem dečaku sa autizmom kog su usvojili pre dve i po godine. Oni su rekli da je dečak dat ponovo na usvajanje i da je sada sa majkom koja je medicinska radnica, koja se o njemu brine na najbolji način.