Slavna manekenka ostavila porok: “Nisam mogla da se kontrolišem, otkazivala sam izlaske”

Poznata manekenka Bela Hadid u svom intervjuu za časopis „In Style“, objasnila je kako se izborila sa porokom. Istakla je da je bilo dana kada nije mogla da se kontroliše u piću.

instagram/bellahadid

Objasnila je da je prestala da pije kada joj je doktor pokazao efekte alkohola na njen mozak.

– Odustala sam od alkohola, koji sam volela. Došla sam do tačke kada sam počela da otkazujem noćne izlaske, jer kada popijem nisam mogla da se kontrolišem – istakla je Bela Hadid.

Postala je suosnivač i partner brenda bezalkoholnih pića.

– Ne osećam potrebu da pijem alkohol, jer znam kako će uticati na mene u tri sata ujutro kada se probudim sa užasnom anksioznošću razmišljajući o nekoj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu – rekla je Hadid.

Pojasnila je kako postoji “beskrajni efekat bola i stresa”.

– Društveni mediji nisu stvarni. Samopomoć i mentalne bolesti nisu linearne, već su kao tobogan, sa usponima i padovima. Ali želim da znate, uvek ima svetla na kraju tunela, a rolerkoaster se uvek potpuno zaustavi u nekom trenutku – istakla je manekenka.

Bela Hadid je bila hapšena i optužena za vožnju u alkoholiziranom stanju 2014. godine, zbog čega je dobila šest meseci uslovne kazne, 25 sati društveno korisnog rada i 20 sati sastanka anonimnog alkoholičara.