Slavna reperka UMRLA NAKON OPERACIJE UVEĆANJA ZADNJICE! Dok su shvatili šta joj se desilo već je bilo KASNO (FOTO)

Reperka Fernanda Rodrigez poznatija kao Mc Atrevida preminula je u 43. godini nakon operacije uvećanja zadnjice na klinici u Riju de Žaneiru. Istraga je u toku.

Printscreen/mc_atrevidaa

Brazilka Fernanda Rodrigez je umrla samo dva dana nakon što joj je višak masti sa leđa ubrizgan u zadnjicu. Nakon operacije došlo je do otkazivanja bubrega i sepse što je bilo kobno za nju.

U bolnicu “Evandro Freire” u Governadoru došla je žaleći se na bolove u leđima i bolne upale, smeštena je zatim na intenzivnoj nezi. Lekari ove ustanove izjavili su da je verovatno njen organizam odbacio kombinaciju nepoznatih materija i njene masti koja joj je ubrizgana u zadnjicu. Napomenuli su da bi možda preživela da se ranije javila, piše “Black sport online“.

View this post on Instagram

Muito obg Jesus por mais um Ano de vida🎂🍸

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on

Direktorka klinike “Queen of Plastics” Vanija Tavares negirala je preko svojih advokata da je Fernanda Rodrigez preminula zbog sporne kombinacije supstanci koja je korišćena tokom operacije.

Policija istražuje zašto je klinika uopšte radila iako je imala zabranu i bila zatvorena mesecima. Do zatvaranja je došlo nakon žalbi 4, 600 pacijenata.

View this post on Instagram

Boa noite meus Amores😍

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on

Postavlja se pitanje i da li je Fernanda uopšte mogla da izdrži operaciju ako je imala prethodne zdravstvene probleme, a ima dokaza koji ukazuju na ovo poslednje.

Prema izjavama detektiva, doktor Vilson Ernest Galarza koji je 16. jula operisao reperku, uopšte nije kvalifikovani plastični hirurg, već specijalista kardiologije, ortopedije i ginekologije.

Međutim, njegov advokat Karlos Kosta rekao je da je njegov klijent pohađao “kurseve plastične hirurgije” i da je sposoban za ovu vrstu operacije. Vilson Ernest Galarza oglasio se u međuvremenu rekavši da je Fernanda morala da umre jer je njena smrt splet životnih okolnosti.

View this post on Instagram

Hoje vai ser nesse pique muitas bebidas Mcs DJs e muito comemoração ❤💋

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on

Policija je 31. jula ispitivala vlasnika klinike, a pre dva dana saslušan je i dr Galarza. Ukoliko se dokaže da je bilo propusta na operaciji, klinika i lekari mogli bi da budu optuženi za ubistvo.

Porodica Fernande Rodrigez koja je iza sebe ostavila dete, rekla je da je ona operaciju platila 580 dolara, a danima je najavljivala na Instagramu kako će promeniti izgled.loading...