Bivši član Bitlsa Ringo Star najavio je da će izdati novi album u martu i krenuti na jednomesečnu turneju po američkom kontinentu, pre nego što bude primljen u Kuću slavnih rok end rola u aprilu kao solo umetnik.

Kako je rekao bubnjar Bitlsa njegov osamnaesti album “Postcards from paradise” treba da izađe 31. marta, a na turneju planira da krene 13. februara.

Ta serija koncerata poceće u Luizijani, na jugu SAD-a, a devet koncerata, oko pola turneje, predviđeni su da se održe u Latinskoj Americi (Brazilu, Meksiku, Argentini, Čileu,Kolumbiji, Dominikanskoj Republic, Portoriku).

– Publika u (Latinskoj Americi) je jednostavno fantastična i puna entuzijazma, i žurimo da se tamo vratimo – rekao je 74-ogodišnji bubnjar čuvene liverpulske četvorke.

On će nastupati u pratnji svoje grupe “All Starr band” u kojoj su drugi poznati muzičari kao što je Ričard Pejdž, vođa pop grupe iz 1980-ih Mr Mister, bivši gitarista grupe Toto, Stiv Lukater i hevi metal bubnjar Greg Bisonet.

Neposredno po izlasku njegovog novog albuma Ringo Star će ući kao solo umetnik u Kuću slavnih rokenrola na ceremoniji u Klivlendu, u američkoj drzavi Ohajo, 18. aprila. On je već ušao u kuću kao deo Bitlsa 1988. godine.

Drugi živi član Bitlsa Pol Makartni je i dalje vrlo aktivan.
Pevačica Rijana upravo je izdala numeru neuobičajenu za nju u akustičnoj verziji sa 72-ogodišnom legendom Bitlsa i reperom Kanje Vestom.loading...