Zvezda serije “Čista hemija” otkriva: Jednom sam bio OSUMNJIČEN ZA UBISTVO i to u stvarno životu”

Bryan Kranston
print screen

Brajan Kranston, zvezda serije "Breaking bad" otkrio je nedavno da je u privatnom životu imao bizarna iskustva od koji se jedno odnosi i na to da je bio osumnjičen za ubistvo.

 

Glumac Brajan Kranston bio je gost u emisiji Džima Felona “The Tonight Show” i tom prilikom je izjavio da je ’70-tih godina bio čak osumnjičen i za ubistvo!

Glumac je rekao i da je dospeo u tu situaciju dok je sa bratom bio usred dvogodišnje vožnje motorom kroz SAD. Da bi finansirali putovanje, Kranston je sa bratom našao posao u restorani polinežanske hrane “Hawaiian Inn” u Dejton Biču na Floridi. Svi su mrzeli šefa Pitera Vonga.

– Tokom sastanaka konobara, imali smo malo hrane i stavljali bismo na meni ono što nam kažu. Pričali bismo kako svako od nas ne podnosi Vonga, i da bismo ga ubili kada bi nam se ukazala prilika za to. Ja bih ga isecka na tanke komadiće. Fine, tanke komadiće – seća se Kranston ovih događaja.

Šale o Vongu, prestale su da budu smešne kada je on stvarno ubijen. Policija je ispitivala Kranstona i njegovog brata kao osumljičene.

Naravno, ispostavilo se da sa ubistvom nemaju ništa.