Slavni glumac ZABRINUT ZBOG STANJA SINA: “Smršao je, izgleda isceđeno i iznureno” (FOTO)

Poznati roditelji uplašili su se za život njihovog sina.

Instagram/c.syresmith

Vil i Džejda Pinket Smit postali su zabrinuti za život njihovog sina Džejdena kada je on prešao na veganski način ishrane. Oni su o svojim strahovima otvoreno razgovarali u porodičnom šou programu “Red Table Talk”.

Vil i Džejda su osetili zabrinutost kada je njihov sin izgubio veliki broj kilograma pa su odlučili da razgovaraju o ishrani, njihovom odnosu preka hrani i kada su osetili potrebu da se umešaju i reaguju kao roditelji jer su počeli da veruju da je Džejden neuhranjen.

“Vil i ja smo intervenisali kod Džejdena jer je on sada vegan i shvatili smo da on ne unosi dovoljno proteina. Polako je mršavio. Izgledao je isceđeno, iznureno, nije uzimao dovoljno hranljivih sastojaka”, rekla je zabrinuta majka.

View this post on Instagram

@theofficialselfridges Thank You. London Pull Up And Get That New MSFTrep Trippy Summer/ERYS Drop. Drip Or Ris To The World.

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

Vil je na njenu konstataciju dodao da je Džejdan dobio i tamne podočnjake, pa čak i blago sivilo po koži.

“Ja sam vegetarijanac, pokušao sam da jedem veganske obroke. Biću vegan nedelju dana ili malo duže, ali sam u proteklih godinu dana bio vegetarijanac. Ali sve što kažete potpuno ste u pravu”, priznao je Džejdan.

Stari je mit da biti vegan može da znači da postajete anemični i neuhranjeni, ali nećete se razboleti ako je vaš pristup ovoj ishrani zdrav. Nova istraživanja su pokazala da su vegani daleko zdraviji od ljudi koji jedu meso, sa visokim nivoom antioksidanata koji smanjuju rizik od nastanka kancera i drugih bolesti, piše Mens health.

Kako je i ovaj poznati par roditelja istakao, važno je naći zdrave alternativne izvore proteina i gvožđa koje sadrži meso.loading...