Slavni pevač obradovao brojne fanove: Koncert u novembru! (FOTO)

Njega vole svi, a on uživa u druženju sa fanovima

Nastavljamo akciju “Doručak sa zvezdama” a treća gostujuća zvezda na Radiju S bio je Sergej Ćetković. Iako je morao rano da ustane pevač nije pokazao ni truku umora. Vedar i vidno raspoložen seo je u studio koji je bio prepun njegovih fanova i odmah započeo ćaskanje sa voditeljima emisije “Dobro jutro Srbijo” Natalijom Milosavljević i Ivanom Milovanovićem. Tokom učešća na Evroviziji u Kopenhagenu mnoge je kopkalo koliko je to pevač visok a voditelji Natalija i Ivan su odmah to proverili. Merili su pevača i došli do cifre od neverovatnih dva metara! Sergej je otkrio i svoje utiske o ovom prestižnom muzičkom

takmičenju:

– Na Evroviziji sam imao mnogo lepo iskustvo, treba videti sve to i taj pristup poslu. Imao sam priliku da vidim nešto veliko i naučim nešto novo. I mislim da ću od sad sve raditi sa bradom, našalio se na kraju pevač.

Nakon toga, Sergej se oprobao u ulozi voditelja pa je čitao slušaocima vreme i saobraćaj, a zatim je morao da se snađe u kvizu koji je bio pripremljen za njega. Pogađao je svoje pesme koje su bile nameštene tako da je tekst jedne išao na muziku druge numere. Ipak, i u ovoj situaciji se brzo i lako snašao. Sergej je odgovarao i na brojna pitanja njegovih obožavaoca pa je tako otkrio da će do Nove godine izaći njegov novi singl, a zatim nastaviti rad na novom albumu. Pored humanitarnih koncerta koje planira da održi, a jedan od njih je i u Novom Sadu 14. juna, Sergej je ekskluzivno otkrio da će održati i koncert u Beogradu:

– Pravio sam osam koncerata u Sava Centru do sad i dva u Areni a sada sam se opet uželeo publike i atmosfere. Zato planiram da održim koncert u Beogradu u novembru u Sava Centru.

Nakon emisije “Dobro jutro Srbijo” na Radiju S, Sergej Ćetković prešao je sa fanovima u S caffe. U ovom prijatnom ambijentu nastavili su druženje uz ukusnu zakusku i mini koncert popularnog pevača dok su ga njegovi obožavaoci pratili i pevali zajedno s njim kao jedan.