Slavni pevač prvi put progovorio o porodičnoj tragediji: Ne prepoznajem više sebe

nik kejv
Wikipedia

U julu prošle godine 15-godišnji sin Nika Kejva pao je sa 18 metara visoke litice i preminuo ubrzo u bolnici, a kasnije se ispostavilo da je tinejdžer bio pod jakim uticajem LSD-ja.

Slavni pevač o tome nije govorio sve do sad kad je natuknuo kako zbog katastrofalnog gubitka ne može više sam sebe prepoznati. U trejleru za novi album ‘Skeleton Tree’ i koncertni film rekao je:

‘Kad se dogodi nešto tako katastrofalno, jednostavno se promenite. Promenite se u osobu koju više ne prepoznajete. Kad se pogledate u ogledalo, prepoznajete se, ali iznutra ste sasvim druga osoba’, rekao je Kejv.

Istraga je pokazala da je Artur Kejv bio  dezorijentisan kad je pao sa stene blizu Brajtona 14. jula prošle godine. U organizmu su mu pronašli i kanabis i LSD, a navodno je bio toliko izbezumljen da više nije znao šta je stvarnost. Policija je objavila da se pre smrti obratio prijatelju: ‘Gde sam? Gde sam?’

Nik, njegova supruga Suzi Bik i Arturov brat blizanac Erl bili su slomljeni nakon iznenadne smrti, piše Daily Mail.

Film ‘One More Time With Feeling’ u režiji Endrua Dominika stiže u bioskope u septembru, dan pre izlaska novog albuma.loading...