SLIČNOST JE NEVEROVATNA! Unuka Džeki Kenedi krije se od očiju javnosti, ali ko god je vidi kaže da je ISTA BAKA (FOTO)

Ona je unuka Džona F. Kenedija i Džeki Kenedi, kao i ćerka američkog ambasadora u Japanu Karolin Kenedi i umetnika Eda Šlosberga. Rouz Kenedi Šlosberg (32) uglavnom se drži daleko od očiju javnosti, ali svako ko je video kaže da neverovatno liči na svoju baku, ikonu elegancije i glamura.

Džeki Kenedi
Printscreen/popsugar

Rouz Kenedi, iako potiče iz duge loze političara, izabrala je drugačiju karijeru. Bavi se filmvima i videografijom i iza sebe ima seriju “End Times Girl Club”.

Rouz je ime dobila po Rouz Kenedi, majci Džona Kenedija. To je bila Džekina ideja koja je, iako svekrvu nije volela rekla: “Stari šišmiš ima 100 godina, hajde da joj nekako odamo poštovanje”.

Rouz je bila jako vezana i za Džona Kenedija juniora, i njegova smrt 1999. godine ju je teško pogodila. Nakon nje, pala je u tešku depresiju u toku koje nije razgovarala ni sa kim i prestala je da jede. Deda-ujak i baka su joj ostavili u nasledstvo pravo bogatstvo, pa je već sa 14 godina bila milionerka.

A iako se sama drži podalje od politike, učestvuje u političkom životu. Donirala je novac za Obaminu kampanju 2008. godine i podržala demokratu Alana Kazeja u kandidaturi.