SLIKA SA MATURE ZAPANJILA FANOVE: Da li je Baka Prase išao na plastične operacije? (FOTO)

Neverica!

printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod pseudonimom Baka Prase, često eksponira svoj fizički izgled na Instagramu i svom jutjub kanalu. Ipak, nije oduvek bio tako “razbacan” kao danas, a u prilog tome govori i fotografija sa maturske večeri na kojoj je gotovo neprepoznatljiv.

Jedna stranica na Instagramu pokrenula je akciju objavljivanja fotografija s maturskih večeri, a najveću pažnju izazvale su one s početka dvehiljaditih godina zbog neobične mode. Međutim, šou je ukrala slika Bake Praseta sa svečane večeri stara deset godina. U pitanju je mala matura, koju je jutjuber proslavio po završetku osnovne škole, a njegov autfit izazvao je burne reakcije.

Baka Prase
Instagram printscreen/bakaprase

Na fotografiji Baka pozira u farmerkama, beloj majici preko koje je obukao sivu košulju, a koju je ostavio otkopčanu. Na licu je imao naočare, zbog kojih je gotovo neprepoznatljiv. Ipak, najviše reakcija izazvale su jutjuberove uši, pa su se mnogi pitali da li ih je operisao.

Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo. Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši – jedan je od komentara na Tviteru. Ilić nije odgovarao na pozive novinara, te nije ni potvrdio ni demantovao ove sumnje.

Baka Prase
Instagram printscreen/bakaprase