SLUŠAJTE SVOJU INTUICIJU: Ovo su OČIGLEDNI POKAZATELJI da vaš partner VODI DVOSTRUKI ŽIVOT!

Spavanje
Ambro/freedigitalphotos.net

Ukoliko vam podsevest ili čudnovato ponašanje partnera šalju određene signale, nemojte ih ignorisati ni po koju cenu.

 

Kako veza napreduje, osećanja gube na intenzitetu ali nemojte dozvoliti da vas zbog toga obuzme tuga.

Stručnjaci za ljubavne veze tvrde da postoje svakodnevne situacije iz kojih se može zaključiti da suprug ima ljubavnicu samo na njih treba obratiti pažnju.

1. Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odeći, ožiljci po telu koji asociraju na seksualni odnos, miris druge žene na odeći ili kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primetite više puta.

2. Iznenada radi duže, češće ide na poslovni put koji traje nekoliko dana ili troši više novca na izlaske, restorane, hotele…

3. Iako sedi pored vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svetu.

4. Posvećuje više pažnje izgledu, posebno bira kako će se obući, češće se brije, iznenada želi telo dovesti u formu, tušira se pre odlaska u krevet, a pre toga nije… Budite sumnjičave i ako licka auto više nego pre.

5. Uzbuđeno vam priča o novoj koleginici s posla koja je sama ili čak o vašoj prijateljici, češće započinje teme o njima…

6. Prestao vas je primećivati čak da obučete vreću na sebe, nema želju da provodi vreme sa vama. Jednoj ženi, koju je suprug varao, plamen sveće zahvatio je kosu tokom večere, a on to nije primetio.

7. Prijatelji, kolege s posla ili porodica vam pokušavaju indirektno dati do znanja da vam muž ima ljubavnicu. Očigledno znaju nešto što vi ne znate.

8. Intuicija vam “vrišti” da on ima ljubavnicu, nemojte to samo odbacivati kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna i zna puno više nego što želimo priznati.

9. Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalna… Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smeli.

10. Skriva SMS poruke, pozive, tj. ne želi da vam njegov mobilni dođe u ruke. Jednako je i sa email porukama, društvenim mrežama… Neki preljubnici imaju drugi mobilni za koji supruga ne zna.

11. Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane… Neki to rade jer su srećniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savest ne da mira pa se žele iskupiti.

12. Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako lagati i paziti da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo uradili, zašto ne bi mogla i njihova supruga, piše Daily Mail.