SMEŠI IM SE NOVAC: Ovi horoskopski znaci će u junu plivati u PARAMA

Ko će imati pare ovog juna?

pixabay.com

Nekim horoskopskim znacima će bukvalno pasti novac sa neba!

Neko traži promene, nekom je potrebno da se opusti i potroši štek, a jedan znak neka obrati pažnju na novčanik!

Vaga

Imate veliku želju za promenom. Kao da osećate da je sada pravo vreme za promene. Jeste! Planete su na vašoj strani. Samo je potrebno da se upustite u tu avanaturu zvana promena!

Pojedine Vage će tražiti razgovor sa šefom i tada će jasno i precizno želeti promenu jasnu i veliku u okviru firme gde već rade. Tražite sve što smatrate da vam pripada, veću platu, drugu poziciju jer je sada vreme da se izborite za sebe. Druge Vage želu totalnu promenu. Napuštanje posla i odlazak u privatni biznis. Sada je upravo vreme za to. Imate ideje, jasan biznis plan, odlične sagovornike i vaš mali tim je spreman za pobedu.

Strelac

Sada sedite i napravite plan. Sve detaljno zapišite: koliki su vam rashodi koliki su vam prihodi. Kada podvučete crtu tada krenite u realizaciju plana.

Novac je tu, kuca vam na vrata samo je potrebno da ga vizualizujete u glavi. Jako je bitno da kada je crta već podvučena da je se jasno držite i da ne odstupate od plana ni milimetar.

Vodolija

Mesec je kao stvoren za vas! Tačno ste uvideli kako trošite novac . Sada kada to znate planete vam kažu da je vreme da se opustite i uživate u novcu. Štek koji ste marljivo stvarali sada je vreme da ga potrošite na vaše lično uživanje. Nemojte se plašiti jer vam sledi jaka i velika promena u karijeri koja donosi ozbiljnu povišicu. Nagradite sebe i uživajte!

Jarac

Tokom celog proleća bili ste napeti. Imali ste tenziju i bili ste ludi od posla. Novac je pristizao kako ste i planirali, ali vi niste mogli da se opustite od obaveza i krajnjih rokova. Sve ste ispunili i rezultat je vidljiv na računu. Sada napunite baterije u vidu lepog i kvalitetnog odmora jer već početkom narednog meseca opet ulazite u mašinu, ali će sada prihodi biti još veći.

Blizanci

Vama je veliki crveni alarm upaljen! Trošite i više nego što imate. Gubite fokus na poslu, ulazite u kamate, kredite. Polako! Povucite kočnicu i saberite se u glavi! Imajte na umu da se pare lako potroše, ali da ih je teško zaraditi. Nemojte kao bez glave juriti i žutiti. Obavezno bacite pogled na vaš račun u banci pre nego što kao od šale provučete karticu.