Smrdim i prejela sam se: Neki su od izgovora žene koja odbija seks

On je u 49 dana seks hteo 27 puta, a ona tek tri. Frustrirani suprug je zapisao sve njene izgovore i poslao joj u tablici, što ona vidi kao dokaz njegove nezrelosti.

Seksualno frustrirani muž napravio je kompilaciju svih izgovora koje je njegova draga koristila tokom sedam nedelja kako bi izbegla svoju “bračnu dužnost”. U tom je razdoblju on 27 puta inicirao seks i ona je pristala tek tri puta, a njegova je tablica koju je gospođa objavila na Redditu postala pravi internet hit, piše The Telegraph.

Excel tablica anonimnog muškarca sadrži neke vrlo predvidive izgovore, ali i njegove duhovite zaključke koji ih opovrgavaju. Na primer, uz izgovor “iscrpljena sam” i “treba da se tuširam”, u opaske je dopisao – nije se tuširala do sledećeg jutra. Uz izgovor “želim gledati film” stoji – zaspala je 15 minuta nakon toga. Uz razna opravdanja tu su i “smrdim”, “prejela sam se” i ono najčešće “boli me glava”.

Foto: Printscrin

Šokirana suprugovim mailom, žena je pokušavala kontaktirati muža no on joj se nije javio. Na kraju je objavila tablicu na internetu, kako bi čula tuđa mišljenja i osudila suprugovo ponašanje kao “nezrelo”. Tablicu je ubrzo izbrisala, a šta je dalje bilo ostaje nepoznanica.