SMRŠALA 45 KILOGRAMA! Pevačica otrkila kako je nakon porođaja dovela figuru do savršenstva (FOTO)

Ona je čvrsto rešila da se posle trudnoće dovede u red i bude zdrava.

printscreen

Džesika Simpson je u martu donela na svet treće dete Birdi Mej i od tada su joj prioritet njeno zdravlje i izgled. Posvetila se malim promenama u svakodnevnom životu koje su donele ogromne rezultate kada je reč o njenom izgledu. Šest meseci kasnije izgubila je 45 kilograma i ponosno je izjavila da je srećna što se opet oseća kao nekada.

Njen trener Harli Pasternak otkrio je da je ona u trećoj trudnoći imala preko 100 kilograma. U konsultacijama sa doktorom napravili su plan da Džesiki pomognu da smrša i ponovo bude u formi i dobrog zdravlja. Sada nakon 6 meseci to je postalo stvarnost. Nijedna strana nije zagovornik ekstremnih i iscrpljujućih dijeta, ali rezultati nisu izostali.

View this post on Instagram

NYC Ladies’ Night ✨

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Za razliku od drugih poznatih ličnosti koje se odlučuju za intenzivne treninge i boks, Džesikin režim je podrazumevao hodanje, i to čak 14.000 koraka dnevno. Sve je to bio proces koji je trajao.

Prvo su sačekali da se Džesika u potpunosti oporavi od porođaja i započeli su vežbanje sa 6.000 koraka dnevno. Uveli su i neke male promene u ishrani kako bi sprečili nagomilavanje novih kilograma. Jela je lagane proteine i povrće tokom dana, tri obroka dnevno, sa dve užine kao što je šaka badema.

Bilo joj je dozvoljeno da tu i tamo s vremena na vreme malo zgreši, jer te male sitne greške omogućavaju da duže izdržite na nekoj dijeti.

Džesika je počela više da šeta sa svojom porodicom, ali i da hoda na traci dok gleda omiljenu seriju kod kuće. Tek kada je dostigla određenu spremnost i dobila dozvolu lekara, ona je počela da radi intenzivnije treninge za celo telo, piše Eonline.com. Ona i trener su pratili nejn napredak, a na svakom treningu su se fokusirali na novu grupu mišića.

Isti trener pomogao joj je i kod prethodnih trudnoća da ponovo vrati staru kilažu pa je ostala verna klijentkinja.loading...