SMRŠALA 75 KILOGRAMA ZA GODINU DANA: Majka šestoro deco otkrila tajnu svog uspeha (FOTO)

Tridesetogodišnja Krečel Karter majka je šestero dece, a na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju javnosti zbog šok transformacije.

printscreen/instagram.com/eightathome

Naime, ona je izgubila veliki broj kilogramima, a na Instagramu često deli i upoređuje fotografije “pre” i “posle” mršavljejnja.

Krečel je dijagnostifikovana hronična bolest, pa su se njeni kilogrami skupljali nakon što je bila primorana da leži u krevetu zbog raznih lekova i operacija. U svom najgorem izdanju imala je 140 kilograma pa nije mogla da stoji duže od 45 minuta bez bolova. Stoga je odlučila da promeni svoje navike i izgubi višak kilograma koji su je sprečavali u normalnom životu.

Prestala je da konzumira nezdravu hranu iz restorana brze hrane, grickalice i smanjila količinu svojih obroka. Započela je sa hodanjem svaki dan, gde je prvo napravila oko 1.500 koraka, a sada napravi i do 20 hiljada koraka dnevno. U samo jednoj godini uspela je da izgubi 75 kilograma.

Početkom 2021. godine podelila je svoju transformaciju na društvenim mrežama kako bi inspirisala druge u promeni načina života.

– Božić 2019. i 2020. godine izgledaju veoma drugačije. Ne mislim samo na svoj izgled. Sada sam mogla normalno da dišem, sve da napravim, i još imam energije za goste – napisala je u svojoj objavi.

Sada je napokon mogla da uživa sa svojom porodicom bez osećaja nezadovoljstva svojim izgledom, ali i problema s prejedanjem.

– Moj uspjeh u gubljenju kilograma pokazuje da mogu sve. Posebne prilike neće me vratiti na početak jer znam da ostatak godine vežbam i pratim zdravu ishranu – objasnila je.

Sada, kada ima samo 65 kilograma, oseća se srećnije i zdravije nego ikad pre.

– Ne stidim se svog prethodnog izgleda, ali sam srećna što sam se odlučila na promenu i došla dovde. Jedva čekam da postignem još ciljeva i održavam sretan i zdrav životni stil – otkrila je Krečel.