Kajlen Vimola je želela da smrša pre svog odmora u Meksiku, a sve kako bi se osećala samopouzdano u bikiniju na plažu. Za šest meseci uspela je da oslabi čak 27 kilograma - bez gladovanja i vežbanja na spravama.

Amerikanka Kejlen Vimola je u julu 2017. godine počela da menja svoje životne navike. Prvo je korigovala ishranu, ali samo je izbacila nezdravu hranu, a u teretanu nije kročila nijednom.

Kako kaže, ona je uspela za šest meseci da izgubi čak 27 kilograma uz pomoć hodanja – šetala je svake večeri oko sat po obližnjim ulicama.

Kada su Kajlen i njen dečko Aleks Lo Monako u decembru otputovali u Meskiko ona je već smršala 25 kilograma, a u toku odmora je skinula još dva kila.

Njen partner Aleks ju je čak zaprosio na romantičnom putovanju, a buduća mlada iz Konektikata kaže da se osećala veoma srećno i da je definitivno zadovoljna svojim izgledom.

Samo je reč o hodanju. Nikada nisam otišla u teretanu, samo sam šetala i šetala. Dnevno sam pravila oko 15.000 koraka, što je oko devet i po kilometara. Osim uveče, šetala sam i tokom pauze za ručak.– navodi ona.

Kao razlog zašto nije želela da vežba na spravama, Kajlen navodi da nije želela da troši novac na teretanu.

Osim redovnog hodanja, koje je bilo njena jedina fizička aktivnost, ova žena je regulisala svoju ishranu. Za doručak je jela jaja, a čipseve i sendviče je zamenila grilovanom piletinom i salatom, što je najzdraviji izbor za ručak.

Večeru su sačinjavali proteinski obroci, a najteže joj je palo da zaboravi na omiljeni slatkiš – čokoladu.

Kajlen kaže da se oseća mnogo bolje sada. Ima više samopouzdanja i sada lakše stupa u komunikaciju sa drugim ljudima.

Moj cilj je bio da se osećam lepo u kupaćem kostimu. Sada sam konačno povratila samopouzdanje, a posebno se radujem biranju venčanice za svadbu koju smo zakazali za decembar 2020. godine – ushićeno je kazala.loading...