Snežana Savić doživela neprijatne scene zbog ‘Fejsbuka’

snežana savić
printscreen/youtube.com

Nedavno se u medijima pojavila vest da je Snežana Savić javno predstavila i iskritikovala mladića koji joj je na društvenim mrežama slao razgolićene fotografije. Čuvena glumica i pevačica sada otkriva istinu o ovom skandalu.

 

Prošlog meseca na Fejsbuk profilu pod pod imenom Snežane Savić pojavio se status i fotografija izvesnog mladića koji je na ovoj društvenoj mreži glumci navodno slao fotografije svog polnog organa. Ipak, ona sada tvrdi da ne koristi društvene mreže i da je pomenuti profil lažan, te da joj je ovaj incident na kratko pokvario letnji odmor.

 
– Nisam prisutna na društvenim mrežama i to me je prilično iznenadilo. Nije me potreslo, ali nije mi bilo prijatno. Uspela sam da mirno odgovorim svima koji su me pitali šta se događa i ko stoji iza toga – rekla je glumica za “Premijeru” i dodala:

– Nemam svoj Fejsbuk profil, to su uradili dokoni ljudi koji nemaju šta da rade pa se bave nama koji smo dugo prisutni u javnosti. Verovatno imaju toliko slobodnog vremena da sve to mogu da stignu da odrade, pa čak i tako neke ružne stvari koje su se meni dogodile.loading...