SNIMA SE FILM O EVROVIZIJI, u “glavnim ulogama” dve velike HOLIVUDSKE ZVEZDE

Tel Aviv je ove nedelje, dok traje nadmetanje za Pesmu Evrovizije, domaćin mnogim zvezdama, ali ne samo iz sveta muzike, već i filma. Na marginama Evrosonga pojavile su se još dve svetski poznate ličnosti, glumci Rejčel Mekadams i Vil Ferel da bi snimali film Netfliksa.

Beta

Tema i naslov filma je Evrovizija, idejni tvorac je Ferel, a režiser Dejvid Dobkin, poznat po filmovima “Sudija” i “Lovci na deveruše”.

Mekadams se fotografisala s jednim od voditelja pevačkog nadmetanja Asijem Azarom, a fotografija je postavljena na Tviteru.

Izraelski mediji navode da je, za razliku od mnogih Amerikanaca, Ferel ljubitelj Evrosonga koga je zavoleo zahvaljujući supruzi rodom iz Švedske.

Ferel je bio na Evroviziji i prošle godine u Lisabonu, kada je pobedila izraelska pevačica Neta Barzilai. Njena titula je omogućila da se ove godine takmičenje održi u Izraelu.

Netfliks je najavio snimanje satiričnog filma prošlog leta. Tokom čitave nedelje u kalendaru na zvaničnoj Evrovizijskoj aplikaciji za delegacije iz 41 zemlje je i vreme snimanja posvećeno Netfliksu.

Osim toga Evropska radiodifuzna unija (EBU), organizator Evrovizije i Netfliks nisu obelodali druge detalje.