SNIMAK PSA TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Svakog dana pokazuje vlasnicima koliko mu nedostaju (VIDEO)

Ostaviti ljubimca samog u kući veoma teško pada većini vlasnika, čak i ako se radi o samo nekoliko sati. A ovaj zlatni retriver pesmom pozdravlja vlasnike kada se vrate kući!

Pixabay

Internetom kruži mnoštvo videozapisa koji pokazuju koliko i mi nedostajemo kućnim ljubimcima kada nas nema, a jedan video na Instagramu postao je viralan zbog načina na koji zlatni retriver pozdravlja svoje ljude kada se konačno vrate u zajednički dom.

Zlatni retriver Kevin, kojeg svi zovu Lil ’Kev, svojim vlasnicima donosi poklone kad ih ugleda na vratima, a za njih uvek pripremi i posebnu pesmu.

– Svi treba da čuju pesmu dobrodošlice koju je Kev smislio za nas – napisali su vlasnici u opisu videa, koji je u samo 24 sata prikupio gotovo 70.000 pregleda i 16.000 lajkova.

Brojni korisnici na internetu nisu skrivali oduševljenje Kevinovom reakcijom pa su predložili da se napravi mjuzikl s njim u glavnoj ulozi.

– Je li to tenor ili bariton? – u šali je upitao jedan komentator.

“Ima prelep glas. Mislim da bi neko trebao da napravi duet s njim”, “Da sam ja na vašem mestu, nikada ne bih mogla da ostavim samog ovog slatkiša”, “Rasplakao me”, “Volela bih da imam ovakvog psa”, nizali su se komentari.