ŠOK NA ESTRADI: Jedna PEVAČICA je kriva za razvod ANE NIKOLIĆ I RASTE

ana i rasta
printscreen/instagram

Nikolićka počela da sumnja da je muž vara kada su joj prijatelji rekli da je sa Stevićkom u gluvo doba noći nestao sa snimanja spota za njihov duet.

 

Ljupka Stević je kriva što Ana Nikolić traži razvod od Stefana Đurića Raste, saznaje Kurir.

Pevačica je poludela kada je čula priče da su se njen muž i koleginica zbližili i da su prešli granicu poslovnog odnosa, kao i da joj je dve pesme, od kojih je jedna duet s njim, prodao za mnogo manje para nego što naplaćuje ostalim pevačima.

Takođe, žestoko su se posvađali jer su imali dogovor da posle njihove pesme „Slučajnost“ Rasta više ni sa jednom pevačicom ne snima duete, što je on prekršio.

 

Poznanstvo od letos

Đurić i Stevićka su postali bliski letos na Crnogorskom primorju, gde su zajedno nastupali u jednom klubu na šetalištu.

Dve nedelje nakon što se Ana porodila, Rasta je s Ljupkom otputovao u Crnu Goru. Bili su smešteni u istom hotelu. Svi su komentarisali kako su među njima sevnule varnice. Od tada su skoro svakog dana u kontaktu – priča naš dobro obavešten izvor.

On kaže da se situacija zakuvala pre dve nedelje, na snimanju spota za njihovu duet „Ćao, ćao“.

Snimanje je trajalo dva dana, a reper je oba puta bio na setu, iako je samo prvog dana radio svoje kadrove. Ana ga je te noći zvala minimum deset puta, a on joj je odbijao pozive. Iz nekog razloga nije hteo da joj se javi. Oko tri sata iza ponoći Rasta i Ljupka su se izgubili sa snimanja. Dok su se ostali pitali gde su nestali, oni su bili u njegovom autu. Kada su se vratili, Ljupka je kao izgovor navela da su preslušavali pesme, a reper je ćutao – kaže naš sagovornik. To je sve došlo i do Ane.