ŠOK ODLUKA: Evo zašto je Nikola Damjanović DISKVALIFIKOVAN iz IDJ takmičenja (FOTO)

Odgovorio na teške reči Teodore Džehverović...

IDJ tv printscreen

Muzičko takmičenje za mlade umetnike, IDJ šou, trenutno je u toku.

Dvanaest izvođača je u trci za prvo mesto, a u sinoćnoj epizodi voditeljka Danica Nikolić saopštila je da je jedan od učesnika diskvalifikovan.

Reč je o reperu Nikoli Damjanoviću, koji je javnosti poznat od pre pod umetničkim imenom Krtina.

nikola damjanović krtina
instagram prinscreen/krtina_novi

Zbog nasilničkog ponašanja, IDJ šou produkcija odlučila je da Nikolu Damjanovića Krtinu diskvalifikuje iz takmičenja – rekla je voditeljka, a onda su se oglasili treneri, Relja Popović, Teodora Džehverović i Darko Dimitrov.

Stvarno mi je krivo, želeo sam da imamo jednog repera u šou. Pokušali smo da napravimo dogovor svi zajedno, da bude saradljiv, nažalost, do toga nije došlo. Dogodilo se nešto bezveze, loše i nešto što nikako nije smelo da se dogodi. Nadao sam se da će se on pokazati kao dobar, ali žao mi je što nije tako. Negde u dubini verujem da ima dobru dušu – rekao je Relja Popović, a onda je svoj komentar dala i Teodora.

Teodora Džehverović
Youtube printscreen/IDJVideos.TV

Meni nije žao Krtine, meni je žao svakog ko je u njegovoj blizini. Iako se zakleo da će biti odgovoran, da će biti poslušan, šokirana sam, ali i nisam. Videla sam u startu da nije sav svoj. Dečko, treba da te bude sramota. Treba da budeš primer kako ne treba da se ponaša čovek u životu, a pogotovo ne u ovom poslu – bila je oštra Džehverovićeva.

Nakon emitovanja, oglasio se i Nikola.

nikola damjanović krtina
Instagram prinscreen/krtina_novi

Gas bre, smrdljivci – poručio je Damjanović, a na Teodorine reči, samo je prokomentarisao: “Imamo uvod u novu pesmu“.