ŠOK U SVETU POZNATIH: Muzičarka pronađena MRTVA, telo već počelo da truli, njen sin pronađen RASKOMADAN (FOTO)

Italijanska javost je u šoku. Poznata muzičarka nađena mrtva, istrulelog tela. Nakon 16 dana nađeno raskomadano telo njenog sina (4).

Printscreen

Telo disk-džokeja Vivijane Parisi pronađeno je ranije u blizini električnog stuba, nakon što je doživela manju saobraćajnu nesreću na putu u Siciliji. Ali pored nje nije bilo njenog sina pa je policija nastavila potragu, piše BBC.

Posmrtne ostatke deteta pronašao je policajac dobrovoljac, nekih 200 metara od glavnog puta prema Palermu i 400 metara od mesta na kome je nađeno telo majke.

Tužilac Angelo Kavalo rekao je kako istražitelji rade na tri hipoteze koje bi mogle da objasne šta se dogodilo: ubistvo-samoubistvo, napad divljih životinja ili seksualni napad.

Prema informacijama policije, Vivijana Parisi povela je sina u kupovinu, pri čemu su u tunelu doživeli manju saobraćajnu nesreću. Njen automobil je imao probušenu gumu, pa je Vivijana Parisi zaustavila vozilo nakon što je napustila tunel, prenosi Index.hr.

Video-snimak sa privatne nadzorne kamere pokazuje par u automobilu i sada apeluje na porodicu koja je stala kraj vozila Vivijane Parisi da se javi vlastima i pomogne u istrazi.

Svedoci događaja opisali su kako se Vivijana Parisi popela preko zaštitne ograde, kako je bila “izuzetno uznemirena” i kako je nosila nepovređenog dečaka u naručju.

Muzičarka Vivijana Parisi doživela je nedavno psihički slom, a navodno joj se stanje pogoršalo zbog karantina i pandemije koronavirusa.

Međutim, njen suprug di-džej Danijele Mondelo insistira na tome da je na dan nestanka bila potpuno mirna i smirena.

“Vivijana ga nije ubila, previše ga je volela”, rekao je, takođe osporavajući teoriju da su je napale divlje životinje.

Policija je pre šest dana pronašla raspadnuto telo Vivijane Parisi ispod visokonaponskog stuba u žbunju blizu grada Karonija. Imala je slomljenu ruku i tragove životinjskih ugriza na telu.

Sada su pronađeni i ostaci deteta. Izveštaj ukazuje na to da su njegovo telo raskomadale divlje životinje. Trenutno se sprovodi DNK test kako bi se potvrdio njegov identitet.