ŠOKANTAN OBRT! Muž Tanje Savić neće više da ćuti: “SVE što je ispričala o meni je laž”

Suprug poznate pevačice ne želi više da ćuti...

printscreen

Dušan Jovančević, koji se sa decom nalazi u Australiji, odlučio je da otkrije sve detalje braka sa Tanjom Savić, jer mu je dosadilo više da sluša njene laži.

Kako navodi, pevačica sve vreme pokušava da izigrava žrtvu, a u suštini, to je daleko od prave istine, po njegovim rečima.

Tanja je bila u emisiji na Pinku i sve što je ispričala o meni je laž. Na kraju emisije je čitala naše poruke. Nije sve čitala, već samo ono što sam joj ja pisao. Želim da svi vide te poruke i da vide kako se ta Tanja Savić, majka naše dece, obraća meni. Odvratno i sramota. Kako se obraća snajka jednoj svekrvi – kaže Dušan.

View this post on Instagram

Red ❤❤❤ #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Moja keva joj je pisala poruke, a da čujete i audio snimke. Ona se meni ovako obraća, a čuvam našu zajedničku decu. Treba da je sramota. Ima još toga što ću da izbacim u javnost. Kaže da je blokiram, a ona mene blokira. Eto vam dokaz. Sve što priča, laže. Ja ću sve da dokažem. Advokati su me savetovali još uvek da ne pričam, ali neka svet vidi kako se obraća nama – rekao je još uvek zakoniti suprug Tanje Savić.

Deca i ja ćemo da imamo našu reč pred sudom i dokaz kako nas je ostavljala. Decu je samu u stanu ostavljala kad su bili mali, dok nisu još ni prohodali. Sve je to ovde u policiji prijavljeno. Kako nas je na zlo stavljala. Psihički maltretirala. Pa nek se zakune pred sudijom i bogom da nije istina. A sve dokaze imam iz policije. Decu kako je tukla. Đorđe je otišao ovde u školu sa modricom na licu, Tanja ga je ujela. Škola prijavila policiji, Tanja je morala da ide da odgovara. A kaže da sam ja kriv. Nek se zakune da to nije istina. Sve o meni laže. U emisiji kod Sanje je ispričala 90 posto laži, 10 posto istinu. Sve ostalo je lagala radi svog interesa i marketinga za novu pesmu – kaže Dušan i tvrdi da je Tanja znala da će decu odvesti u Australiju:

Naravno da je znala. Trebalo je i ona da ide, zbog kovida smo planirali da se vratimo. Onda je nestala i ukrala od dece pasoše. Australijska ambasada i država ovde je pomogla da se vratimo kući za Australiju. Tanja je znala sve vreme. Samo što nas je maltretirala psihički. Ja nikad nisam rekao da ne planiram da se vratim. Njeno ponašanje je nula. Deca sad ne žele da se vrate. Tanja nažalost ima psihički poremećaj koji krije. Ja sam bio uz nju 12 godina braka. Zajedno imamo dva zlatna sina. Ali nešto se Tanji sad dešava i mi ne znamo šta, ne želi našu pomoć. Vratite malo film i njene izjave od pre pet meseci, kada je pričala da smo otišli zbog kovida, da nam je tamo (u Australiji) sigurnije. A sad je okrenula priču. Totalno druga osoba, totalno druga priča! Šta se dešava? Ima neki svoj plan, interes, verovatno marketing zbog nove pesme koju planira da izbaci. Ne znam. Samo znam da istina mora da se sazna – zaključio je Dušan.loading...