Šokantna poruka popularnog jutjubera: Od fanova traži po jedan evro da bi ostvario san

Popularni influenser Vladimir Zvekić poznatiji kao Veselin, otvorio je namenski račun i uputio zahtev pratiocima.

screenshot/instagram.com/veseleen

Vladimir je za sebe izabrao nekretninu, a jedino što mu je potrebno da ostvari “svoj san” su ljudi koji će prihvatiti njegovu molbu.

View this post on Instagram

A post shared by Veselin Vladimir Zvekic (@veseleen)

Objava popularnog influensera izazvala je buru na društvenim mrežama, mada se on u svojim objavala na Instagramu fokusirao na pozitivne komentare i onima koji su rešeni da ga “udome”, zahvalio na podršci.

– Uh šta reći, koju poruku poslati. Onima koji ne veruju u iskonsku dobrotu. Prijatelji, ako ovo stvarno upali, sve vas zovem na žurku useljenja i pravimo cirkus. Demoliramo stan. Ne znate ni pola kroz šta sam prošao u životu i kako sam živeo. Nisam hteo ni da vam delim da vas ne mračim ili da zli jezici kažu da glumatam žrtvu, ali bilo je borbeno, dok se niste desili vi. Toliko puta ste me vadili iz depresije, loših situacija, bili vetar u leđa, a da ni ne znate, a tek ovo, još uvek sam u neverici, ruke mi se tresu dok pišem, kanula je po neka suza radosnica.

Foto: screenshot/instagram.com/veseleen

– Ja moram da legnem da spavam, ali stvarno mi nije dobro, ne prestajem da se znojim, drhtavicu imam. Telefon mi se usijao i sutra ću vam pokazati kako izgleda stan – napisao je Veselin na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Vladimir Zvekić ima 328 hiljada pratilaca i ako bar pola od njih uplati po jedan evro na njegov račun, on bio bi mogao za sebe da bira i neki od stanova u najluksuznijem delu prestonice.