ŠOKANTNE SCENE U INDONEZIJI: Majmun doleteo na skuteru, pa pokušao da otme bebu (VIDEO)

Ljude je šokirao snimak majmuna koji vozeći maleni motorni skuter i pokušava da otme dete u Indoneziji, zgrabi djevojčicu za haljinu i odvuče je po uličici.

youtube.com/CruiseFast/kolaž

Posao sa divljim majmunima razvio se u subotu u gradu na istočnoj Javi Surabaji i uključivao je tradicionalni oblik ulične zabave poznat pod nazivom topeng moniet, ili maskirani majmun, prenosi Indonezija Ekspat.

Bezobrazni primat, praćen udaraljkom muzikom Gamelana, viđen je kako se vozi malenim vozilom niz Gang Mavar, uskom stambenom ulicom, pre nego što se zaustavio pred drvenom klupom na kojoj žena sedi sa bebom i dvoje male dece.

Majmun skače s bicikla i izvlači ošišanu devojčicu u žutoj haljini – vukući je nekoliko metara dok posmatraci pokusavsaju da ga uplase.

Kad majmun završi napad, devojčica ustaje i beži nazad kod majke sa ogrebotinama na čelu.

Jasa Supanji, koja je snimila snimak, rekla je za Storiful da se incident dogodio dok su se ljudi okupljali da bi pogledali predstavu.

Indonežanci su bili besni na vlasnika zbog premlaćivanja majmuna nakon incidenta, rekavši da je pogrešno to što se životinje koriste za zabavu.