ŠOKANTNE TRANSFORMACIJE POZNATIH: Četiri dame koje su smršale do neprepoznatljivosti inspirisaće vas da krenete sa vežbanjem

Kada je glumica Rebel Vilson pre oko mesec dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je mršavija za čak osamnaest kilograma, američka javnost ostala je zatečena njenim neverovatnim uspehom.

Adel
Youtube/screenshot

Četrdesetogodišnja glumica je na sebe obukla plavu haljinu, jer je, kako je rekla na društvenim mrežama, krenula na humanitarni događaj. Gubitak kilograma, međutim, privukao je veću pažnju, te su je mnogi fanovi i prijatelji iz javnog sveta pohvalili u komentarima.

Njen prepoznatljiv izgled, harizma, šarm i kilogrami koje je do sada ponosno nosila, učinili su da postane jedna od najvoljenijih glumica Holivuda, a sada se pridružila klubu umetnika koji su svojim fenomenalnim transformacijama podjednako i šokirali, ali i inspirisali svet.


Adel 

Ako neko može da se pohvali svojom linijom u 2020. godini, onda je to najbolji britanski vokal – Adel. Međutim, uprkos tome što je izgubila više od 40 kilograma, pevačica se ne zaustavlja, a kako kaže izvor blizak njoj za američke medije, želi da izgubi još kilograma.

Jedva čeka da pokaže svoje telo u bikiniju – navodi izvor za britanski “Mirror”.

Prezadovoljna je sobom. Izašla je iz jedne mračne faze života i svima želi da pokaže svoje telo u kupaćem kako bi dobila još više samopouzdanja – objašnjava izvor.loading...