ŠOKANTNO: Pas slavnog pevača IZUJEDAO DEVOJČICU PO LICU, njegova reakcija je SRAMNA

Elton Džon
Instagram/Elton John

Popularni pevač Elton Džon glavna je tema stranih medija!

 

Sedmogodišnja Šarlot je drugarica sinova pevača Eltona Džona, a prilikom posete pevačeve dece zadobila je povrede. Naime, deca su se igrala u vrtu, a ona je u jednom trenutku ušla u stan kako bi pomazila pse.

Elton Džon, inače, ima pet koker španijela, a dadilja koja je pazila na devojčicu ju je na trenutak ispustila iz vida i to je bilo kobno. Pas je napao devojčicu, a kuvar je pritrčao u pomoć kako bi sprečio veće povrede. Devojčica ima ugrize po nosu i blizu očiju, kako je objasnila njena majka. Ipak, ne zna se koji ju je pas tačno napao. Sve se odigralo pre godinu dana, ali je majka rešila da progovori tek sada.

Posle nesreće, Elton Džon nije ni pozvao majku devojčice da vidi kako su iako je saznao za nesreću.

Ne mogu da verujem da im je napad na devojčicu beznačajna stvar. Pa nije je lagano gricnuo, već izgrizao. Nebitno je da li su slavni, u pitanju je odgovorno ponašanje odraslog čoveka – očajna je majka Meri Kiran za “The Sun”. Ona je istakla da Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš nemaju osnovne pristojnosti i etike.

Da je moj ljubicmac to uradio bila bih prestrašena i ponižena i otišla bih da vidim kako je dete – ispričala je mama devojčice. Ipak ne namerava da preduzme zakonske mere, ali ovim samo želi da upozori na ponašanje. Sa druge strane Elton Džon je ispričao kako ju je pas samo štipnuo devojčicu.

Niko se nikada nije žalio na ponašanje mojih pasa – rekao je Elton Džon.loading...