ŠOKANTNO PRIZNANJE GLUMICE: “Dobijala sam uloge preko kreveta, tako sam htela”

Britanska glumica Šarlot Kirk rekla je za engleske medije da je više uloga dobila preko kreveta, jer je tako želela.

printscreen/facebook.com/charlottekirkofficial

Džejms Paker, milijarder poznat i kao bivši dečko Maraje Keri, poslao je Šarlot SMS sledeće sadržine.

– Dođi odmah u hotel Bel Er. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovekom kojeg ćeš ikada upoznati – napisao joj je on.

Šarlot, koja je tada imala 21 godinu, doletela je u hotel i upoznala Kevina Cudžiharu, čelnika studija “Vorner bros”. Proveli su u hotelskoj sobi više od dva sata, i tako je započeo njegov sistem “kauč kastinga”, prenosi “Dejli mejl”.

Glumica je ispitana u okviru istrage o čelniku “Vorner bros” studija i prema navodima britanskih tabloida rekla da je “spavala sam sa njim jer je tako htela”.

Cudžihara je trenutno na meti istrage zbog tog skandala, i morao je javno da se izvini zaposlenima, supruzi i celoj industriji.

Šarlot, sa svoje strane, brani osramoćenog čelnika “Vornera” i kaže da je nekoliko puta spavala sa njim, ali “zato što je tako htela”.

View this post on Instagram

World Preimer NYC opening @oceans8movie old school glamour 🤓 #charlottekirk

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

Njihove SMS prepiske objavljene su u okviru istrage, a “Dejli mejl” prenosi da je ona u okviru tog “dila” dobila uloge u filmovima kao što su “Vice”, “Ocean’s eight” i drugi.loading...