ŠOKIRAĆETE SE: Ovo su godine kada MUŠKARCI NAJVIŠE VARAJU!

prevara
pixabay.com

Možda ste dosad mislili kako su to tinejdžerske godine i rane dvadesete, ali potpuno grešite! Novo istraživanje je došlo do krajnje zanimljivih i iznenađujućih odgovora...

 

Da li ste se ikada zapitali koje su to godine u kojima pripadnici “jačeg pola” najčešće varaju? Možda ste dosad mislili kako su to tinejdžerske godine i rane dvadesete, ali potpuno grešite! Novo istraživanje je došlo do kranje zanimljivih odgovora…

Nedavno sprovedeno istraživanje na Nju Hempšir univerziteta pokazalo je da su muškarci najneverniji kada pređu 55. godinu života!

Ovo su godine koje mnogi vezuju i za krizu srednjih godina kada brzi i egzotični automobili i seksi sekretarice postaju važnijii od braka i porodične sreće.

Biološki gledano, za razliku od žena kod kojih opadaju prednosti koje seks ima na kvalitet gena koji će biti preneti na potomstvo, muškarci i u poznijim godinama i dalje mogu da prenesu kvalitetan genetski materijal partneru – iako kvalitet sperme počinje da im opada, stoji u objavljenom istraživanju.

U osnovi, preljuba je povezana sa imanjem dece, iako najveći broj muškaraca koji varaju u poznijim godinama navodno traži odmor od porodice i posla.