ŠOKIRALA SVATOVE: Ovo je venčanica o kojoj se danima priča na internetu, a kako se vama čini? (FOTO)

Ova mlada žena je zaista uspela da iznese crnu haljinu baš onako veliko, glamurozno i zadivljujuće kao da je na sebi imala klasičnu belu venčanu haljinu koja očekivano izaziva divljenje

printscreen

Lidia Pang globalni je editorijalni dizajn direktor za “Nike”, dok je njen dugogodišnji partner, a od nedavno suprug Ro Vilijams takođe dizajner.  Ali ne, nije ih profesija spojila. Ovaj par iz Južnog Velsa upoznao se još pre 12 godina na tada izuzetno popularnoj društvenoj mreži MySpace.

Spojila su ih zajednička interesovanja i muzički ukus. Nikada nisu planirali da se venčaju, sve dok se ove godine nisu našli u Tokiju – gde su otišli na proputovanje, ne bi li proslavili 12-godišnjicu veze. Desio se sasvim spontan trenutak kada su oboje shvatili da bi mogli da se vere baš tu i od tog momenata kada su kupili i razmenili prstenje, počeli su i vrlo brzo da kuju planove za svadbu.

View this post on Instagram

Lydia Pang (@lydia_pang_), the global editorial design director at Nike HQ, and designer @RooWilliams initially connected online, but not through the apps. They met on MySpace 12 years ago. “To be honest, we didn’t intend to ever get married,” Lydia says. “It wasn’t something we prioritized! But as we’ve gotten older, and experienced so much and been through so much, we felt like we deserved to celebrate our love and what we’ve achieved together.” Both were raised surrounded by nature in South Wales, and knew they wanted to get married where they grew up and fell in love—especially in their own style. Lydia and Roo are both visual creatives; they wanted their day to reflect their tastes and memories. “We had the ceremony in front of a dead tree, ate our favorite food, got tattoos, and named our tables after emo songs,” Lydia says. Tap the link in our bio to see more from their wedding. Photo by @victoriasomersethowphotography

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings) on

S obzirom da se oboje bave dizajnom, te da imaju sličan ukus, estetika je nešto što su oboje smatrali vrlo važnim kada je bila u pitanju celokupna prezentacija njihovog posebnog dana.

View this post on Instagram

VOGUE, BUT MAKE IT EMO… IN WALES. Link in bio ?????? @vogueweddings @voguemagazine @overthemoon !

A post shared by LYDIA PANG (@lydia_pang_) on

Tako je ceremonija venčanja održana na jednom od predivnih polja u Velsu, dok je centralni deo dekoracije bilo staro stablo oko koga je postavljen čitav dekor, kao i stolovi za zvanice, te posluženje.

View this post on Instagram

One more from Saturday. Because I’m not ready to move on yet…

A post shared by Victoria Somerset-How (@victoriasomersethowphotography) on

Mladenci su želeli što je moguće intimniju cremoniju i spisak su sveli na 70 zvanica, koje su imale jedinstvenu priliku da uživaju u bogatom izboru hrane kombinovane sa azijskim i britanskim tradicioanlnim,a li i popularnim receptima. Lydia i Roo veliki su sladokusci, kako kažu, te im je ovaj segment takođe bio vrlo važan i na njega su obratili posebnu pažnju.

Ipak, detalji koji su “pokupili” pažnju u potpunosti jeste zapravo dekoracija, te stil neveste. Naime, kompletan estetski doživljaj vezan je zapravo za muzički ukus mladenaca, a to je emo muzika i pomalo goth, punk stil.

View this post on Instagram

A very special gallery delivered to some very special people last night. Can’t wait to share more of this one…

A post shared by Victoria Somerset-How (@victoriasomersethowphotography) on

Za “custom made” venčanicu bila je zadužena londonska dizajnerka Kejti Roberts-Vud, čiji se osnovni stil kreiranja prepoznaje u maštovitom pristupu tkanini, a zaštitni pečat njenog dizajna jesu karneri i sve ono šta sa njima može da se postigne u najfantastičnijim formama.

S toga ne čudi što je upravo karner igrao glavnu ulogu i u izradi venčanice Lidi Pang.

Pomalo goth, ali vrlo glam i vrlo elegantno, crna haljina sa šlepom od karnera i transparentnim gornjim delom bila je zaista mnogo više od glamurozne večernje haljine. Kejti zaista je uspela da kreira crnu venčanicu, o kojoj potajno maštamo, jer se plašimo da ipak nemamo dovoljni hrabrosti za nju, ali zato Lydia Pang od nas dobija dubok naklon zbog iste!

View this post on Instagram

Lydia ?

A post shared by Victoria Somerset-How (@victoriasomersethowphotography) on