ŠOKIRALA SVET: Čuvena jutjuberka potresnim priznanjem zapanjila pratioce (FOTO)

Jedna od najpopularnijih jutjuberki otkrila je tajnu koju je dugo čuvala samo za sebe.

instagram/nikkietutorials

Niki de Džeger (25), poznatija kao Niki Tutorijals, otkrila je da je transrodna osoba. Ova mlada jutjuberka, koju prate milioni obožavalaca na Jutjubu i Instagramu, šokirala je fanove ovim priznanjem.

Iako o svom privatnom životu retko govori, rešila je da otkrije istinu, i to zato što je ucenjena da će njena tajna biti otkrivena. Niki je otkrila da je rođena kao muškarac, ali da se tako nikada nije osećala.

Oduvek sam bila feminizirana, zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Moja mama je znala da ću ili biti homoseksualac ili da sam jednostavno rođena u pogrešnom telu“, rekla je Niki.

Ona je svoju transformaciju u ženu započela s 14 godina, a u potpunosti je završila s 19, zbog čega je njena transrodnost gotovo neprimetna.

Kada sam bila mlađa, osećala sam se kao da sam se rodila u pogrešnom telu, što znači da sam transrodna“, otkrila je Niki u video-snimku “I’m Coming Out”.

Neverovatno mi je da ovo govorim na glas. Snimanje ovog videa je strašno, ali istovremeno vrlo oslobađajuće. Dugo sam htela da podelim ovo sa vama, ali nikada nisam znala kada je pravo vreme za to“, rekla je Niki.

Inače, ovu mladu jutjuberku prati 12, 7 miliona pratilaca, a na Instagramu 13,2 miliona ljudi. Niki je svoj kanal o lepoti (beauty kanal) zasnovala pre 11 godina, a od tada je sarađivala sa mnogim poznatim brendovima i stekla je svetsku popularnost.

Fanovi i pratioci ove jutjuberke šokirani su njenim priznanjem jer, kako kažu, nikada nisu ni pomislili da je Niki nekada bila muškarac.