ŠOU ZAPRAVO TEK POČINJE: Otkriveno DO KAD će trajati “ZADRUGA” i koje će RIJALITI ZVEZDE ući uskoro!

Zadruga
Facebook.com/zadruga.official

Najgledaniji rijaliti šou u Srbiji neće se skoro završiti, saznaje "Pulsonline".

 

Rijaliti šou “Zadruga” ruši sve rekorde gledanosti, zbog čega su čelni ljudi televizije “Pink” rešili da produže emitovanje ovog rijalitija.

Bilo je u planu da “Zadruga” traje do 6. marta, kada bi bilo tačno šest meseci od početka emitovanja rijaliti šoua. Međutim, pošto gledaoce veoma intrigira odnos između Slobe, Lune i njegove supruge Kije, ali i odnosi među drugim učesnicima, Milica i Željko su odlučili da “Zadruga” traje punih devet meseci. “Zadruga” se završava tek u junu sledeće godine – otkriva za naš portal izvor sa televizije “Pink” i dodaje:

Mnogi misle da je ulazak Kije glavni adut produkcije, ali varaju se. Zavrzlame tek kreću od Nove godine. Ući će u rijaliti šou još mnogo jakih rijaliti igrača i nekoliko potpuno neočekivanih pojedinaca – završava naš izvor.

Kako dalje saznajemo, učesnicima “Zadruge” trebalo bi uskoro da se pridruže još neke zvezde “Parova” poput Ružice Veljković i Ljube Pantović.

Sigurni smo da zadrugarima neće biti svejedno kada saznaju koliko dugo će morati da borave u veštačkim životnim uslovima.