SPASAO ŽIVOT NEĆAKU: Detalji jezive nesreće u kojoj je glumac slomio VIŠE OD 30 KOSTIJU

Džeremi Rener je početkom januara zadobio ozbiljne povrede i slomio više od 30 kostiju kada je čistio sneg na svom imanju 1. januara.

printscreen

U međuvremenu je uspešno operisan i sada se oporavlja. U izveštaju o incidentu koji su objavile vlasti u Nevadi piše da je 52-godišnji američki glumac doživeo nesreću jer je pokušao da spasi svog nećaka od vozila za čišćenje snega, koje je nekontrolisano išlo ka njemu.

Džeremi Rener je početkom januara zadobio ozbiljne povrede i slomio više od 30 kostiju kada je čistio sneg na svom imanju 1. januara. U međuvremenu je uspešno operisan i sada se oporavlja. U izveštaju o incidentu koji su objavile vlasti u Nevadi piše da je 52-godišnji američki glumac doživeo nesreću jer je pokušao da spasi svog nećeka od vozila za čišćenje snega, koje je nekontrolisano išlo ka njemu.

Izveštaj koji je Si-En-En dobio iz kancelarije šerifa okruga Vašo pokazuje da je zvezda serije „Mayor of Kingstown“ koristila vozilo za čišćenje snega kako bi pomogla da se kamion svog odraslog nećaka pomeri sa prilaza njegovoj kući nakon što su to područje pogodilo velike snežne padavine.

Međutim, njegov čistač snega je počeo da klizi, zbog čega je Džeremi Rener „izašao iz vozila, a da nije povukao ručnu kočnicu“, zbog čega je mašina počela da se kreće bočno niz brdo, navodi se u izveštaju.

Kada je izašao iz vozila PistenBully, shvatio je da ono ide direktno prema njegovom nećaku. Plašio se da će udariti njegovog nećaka, pa je odlučio da pokuša da ga zaustavi ili skrene“, stoji u izveštaju.

On je zatim ponovo pokušao da uđe u kabinu vozila za čišćenje snega popevši se na njegove gusenice, što je dovelo do toga da završi povučen ispod nje, navodi se u izveštaju.

U izveštaju takođe piše da je Renerov nećak pružio prvu pomoć svom ujaku pre nego što je stigla hitna pomoć.

Džeremi Rener je helikopterom prebačen u lokalnu bolnicu gde je sledećeg dana podvrgnut hitnoj operaciji i sada se suočava sa dugim oporavkom.